juulke brosky

 

juulke

Ik maak grafisch werk zoals websites, logo’s, folders, flyers, uitnodigingen, etc.

Daarbij ben ik meubelmaker.

Die combinatie is voor mij heel logisch, het gaat allebei over lijnen, vlakken en verhoudingen.

Ik hou van eenvoudige en functionele ontwerpen. Heldere vormen, een paar goede kleuren en niet te veel extra’s. Alles moet kloppen, tot in de details.

Het liefst werk ik met een opdracht waarin ik binnen de gestelde kaders op zoek kan gaan naar het mooiste resultaat.

 

Hans Passenier, PPM: “Ik ben trots op het resultaat. Juulke haar vermogen goed te luisteren naar hetgeen ik wilde en de vertaling in de vormgeving vind ik het meest opvallend. De website is consistent esthetisch en adequaat, echt een uitdrukking van mijn bedrijf. Haar voorstellen zijn ook steeds goed doordacht en ze kan heel goed verwoorden waarom het toch iets anders moet zijn dan wat jij dacht. Er komt dan iets uit wat verrassend is. Dus laat je verrassen.”

Bart Hurkxkens, Kairos-t: “Juulke heeft voor ons bedrijf een website ontworpen, die volledig overeenstemt met de intentie die we in enkele gesprekken hebben neergelegd. Het valt op dat zij de doelstellingen van onze onderneming goed weet te integreren en om te zetten naar een passende en pakkende vormgeving. Haar pro-actieve houding heeft ons aangenaam verrast en droeg bij aan de snelheid van de totstandkoming van deze site. Zowel inhoudelijk als qua vormgeving geeft zij blijk van professionaliteit en betrokkenheid.”

Anita Hendriks-Berg & Thilde Herst-Freund, Basic Return: “Waarom hebben wij gekozen voor Juulke haar werk? Juulke is een innemende, prettige persoonlijkheid met een krachtige uitstraling. Zij is een designer in hart en nieren. Werkt snel en efficiënt. Denkt mee en heeft empathie voor bedrijfsontwikkeling. De kostenplaatjes worden in overleg zorgvuldig samengesteld.”Top